Hei alle sammen. Nå er vi på nivå med fjoråret med snø. Jeg må derfor komme med to oppfordringer fra alle oss som brøyter i borettslaget.

  1. Gå forsiktig når du er i nærheten av maskinene våre. Maskinene er lett å se for gående, men det er langt vanskeligere å se gående fra maskinene. Forsøk å få øyekontakt med sjåførene og aldri gå bak en maskin som jobber. Spesielt bak traktoren kan det være vanskelig å se gående. Pass også godt på barn og kjæledyr. De er aller vanskeligste og se. Vi skjønner at barn syns det er stas med traktorer som brøyter, men la de se på fra god avstand. Det skal så lite til før en ulykke skjer.
  2. Ikke la barna grave snøhuler i de store snø deponiene som er rundt blokkene. Det er store krefter i sving når det brøytes og et barn inni en snø haug er umulig å se. Vi har mange flotte barn i borettslaget vårt, la oss fortsette med det.

I ekstreme værsituasjoner, slik som sist helg, så blir det mange timer med måking. Man kan bli litt sliten og trøtt, da kan konsentrasjonsnivået synke litt på oss som måker. Hjelp oss å gjøre borettslaget vårt så trygt og sikkert som mulig, så skal vi hjelpe dere å holde det så snøfritt vi klarer på gangveier og parkeringsplasser.

Thomas
Styreleder